Inschrijving

Beste Geïnteresseerde,
Leuk dat je interesse hebt in een tuin bij onze Volkstuinvereniging. Wij zijn een relatief kleine vereniging met 89 verblijfstuinen.
Momenteel zijn alle tuinen bezet maar vanaf 21 juni as kun je je aanmelden voor de wachtlijst. Meestal zijn er elk jaar wel een paar tuinen die vrijkomen.
Dus meld je snel aan, echter ga er wel vanuit dat dit 3 tot 6 jaar duurt.

Bedenk wel dat de jaarlijkse vaste kosten voor een tuin circa € 600,- bedragen en daarbovenop komen kosten voor water en elektra. Voor het overnemen van een tuin en tuinhuisje variëren de bedragen sterk. Afhankelijk van de twee taxaties voor tuininhoud en tuinhuisje. Startend bij €1200,- en oplopend tot €29.000,- (anno 2021). Een tuin kost ook echt veel vrije tijd en een bijdrage aan het onderhoud van ons volkstuincomplex middels zgn. tuindiensten is ook een (verplichte) investering van ruim 20 uur jaarlijks. Nodig zodat daardoor de
jaarlijkse kosten laag kunnen blijven en tevens bevorderlijk voor de onderlinge samenhang en het contact. De volkstuin is ook een sociale gemeenschap.
Alvorens je je opgeeft, verzoeken we je even de
procedure door te lezen, zodat je weet waar je aan toe bent. Vul vervolgens het inschrijfformulier in. En betaal de benodigde jaarlijkse bijdrage van €22,50 waarmee je de inschrijving compleet maakt. Binnen 14 dagen ontvang je dan een bevestiging van je inschrijving als kandidaat lid.